onsdag 26 augusti 2009

Höst och gulisar!

Hej alla!

En ny kull gulisar har anlänt och jag tycker att det vore fint om vi skulle ha en fest/träff/nånting tillsammans så att gamla och nya studerande får lära känna varann lite grann. Förslag? Idéer?

Gulisintagningen närmar sig också, i år äger den rum torsdagen den 10 september, från klockan 17.30 och framåt. Undertecknad är som bekant i HumFens styrelse så jag kommer tyvärr knappast att hinna vara med i Prosas punkt, men hoppas många andra kan. I fjol var det jättekul i alla fall. Ska Prosa köra med samma uppgift som tidigare? Jag tycker det, varför ändra på ett vinnande koncept? :P

Hursomhelst skulle det vara bra med ett Prosamöte för att diskutera det här och eventuella andra saker.

Sköt om er, hoppas ni har haft en bra sommar.

Eva

3 kommentarer:

Petra E sa...

Tjohej!

Här kommer en kommentar från en littvetare som inte aktiverat sig alltför bra förra året, förlåt! Men hoppas ändå man är välkommen att vara med på gulisintagningen och välkomna de nya i år! :) Förra året, då jag var gulis, missade vi Prosas punkt :( Så vad är det vinnande konceptet? ;)

Eva sa...

Alla som vill är naturligtvis välkomna, jättebra! Nånting konstigt hände vid förra årets gulisintagning, bara två eller tre grupper dök upp vid Prosas punkt. Kanske de inte hittade till Bristol där vi satt eller så var vi för långt borta? Uppgiften Prosa har haft de senaste åren är att gulisarna får en rad påståenden, och de skall gissa vem av de närvarande prosaiterna respektive påstående passar in på. Vi brukar ha småkontroversiella frågor som "Vem av oss har fått ett stort arv?", "Vem av oss extraknäcker som karaokevärd på Silja Line?", "Vilka två av oss är ett par?" osv. Det brukar vara jätteroligt att höra hur dom resonerar. Men kanske bäst att vi inte diskuterar vår punkts innehåll så mycket här i bloggen, ifall att någon gulis hittar hit. :P

Temumriken sa...

Jag kan inte komma på intagningen i år, men det skulle nog vara kul att träffa gulisarna (och andra) över en öl eller så.