tisdag 7 maj 2013

Skräckantologi till Halloween

Skrivglada prosaiter!

Vi har bestämt oss för att i år förverkliga den idé om en skräckantologi lagom till Halloween som vi redan fick förra året. För att antologin verkligen skall bli gjord i år har vi bestämt oss för att redan nu i god tid lägga ut information om deadline och en kommande inspirationsträff. Vi skall också starta en novellstafett.

Deadline för att lämna in din fiktiva text med skräck som tema är den 1 oktober. Texten kan se ut hur du vill och den måste nödvändigtvis inte innehålla blod eller spöken bara för att temat råkar vara skräck. Om du ämnar delta får du kommentera det här inlägget eller kontakta någon i styrelsen!

För att inspirera varandra kommer vi att ha en träff någon gång under vecka 32. Exakt datum bestäms senare genom bloggen och de som känner sig hugade för träffen får vara med och påverka tidpunkten för träffen. På träffen kommer vi att diskutera våra idéer, fråga varandra om tips och fundera hur vi kunde utveckla våra texter. Man måste inte delta i träffen för att få skicka in sitt bidrag till antologin. Träffen fungerar bara som en extra motivationsfaktor.

För att komma i gång  med skrivandet ska vi påbörja en novellstafett med skräck som tema! Novellen kommer att påbörjas av mig (haha den friheten tar jag mig utan att ens be om lov) och för att få skriva som nästa i turen gäller det bara att som första person be om turen i kommentarsfältet till min text. Första delen av novellen kommer att dyka upp under nästa vecka (vecka 20). För att kunna publicera ditt bidrag i novellstafetten behöver du användarnamn och lösenord till bloggen. Dem får du via mejl av styrelsen efter att du visat ditt intresse.

Frågor etc besvaras här på bloggen eller via mejl: prosa@abo.fi.

Jee!
H

Inga kommentarer: