måndag 15 mars 2010

ANTOLOGI RELEASE!


Antologi : Ibland måste man känna att man lever (2010) är HÄR! En underbar samling litterära skatter nedplitade av Prosaiter med blod svett och tårar för att just du ska känna att du lever.

***
RELEASE I ARKEN (på dagen)

Vi börjar antologiyran redan på dagen med promoting i Arkens aula vid lunchtid den 24.3 (11.30-ca 13.30?). Kom helt supergärna med och stå vid antologibordet- the more the merrier! ;) Vi säljer antologin för 5 € och för 6 € får du den ackompanjerad av en vinbiljett som kan komma väl till pass på kvällens fest. Prosa bjuder också på kaffe och saft. Vi ses!

***
RELEASE PARTY! (på kvällen)

Prosa hinner knappt återhämta sig från en fest innan det är dags för nästa. Nu smäller vi klackarna i taket för vår underbara antologi!

VAR? F.

NÄR? Onsdagen den 24.3 kl. 21-23

VARFÖR? För att Antologi : Ibland måste man känna att man lever (2010) är ute för att osäkra världen!

HUR? Tanken är att vi med en fest präglad av äkta loungestämning hyllar vår fina antologi. Vi säljer antologin, Prosas vinbiljetter (pris 2 €, paketpris med antologi+vinbiljett 6 €), F:s drinkbiljetter och Prosas halarmärken vid dörren.

VEM? Ta med alla nära och kära och varör inte också avlägsna bekanta. Det blir en HÄRLIG kväll, det kan Prosa alltid lova!

***

Välkomna in i antologins värld!

1 kommentar:

Nina sa...

Wow, hur snygg som helst!