torsdag 1 april 2010

Aprilinfo

April, april din litterära sill! Nu är april och VÅREN här. Tänk, om en månad är det första maj... Men vi har en hel del skoj på gång i Prosa före det, så pricka in följande datum i din kalender omedelbums:

13.4 DISNEYKVÄLL Prosa hyllar de riktiga Disney-klassikerna med en filmkväll. Detta sker kl. 19 hos Laura och Lasse (adress och sånt via e-post). Aladdin nämndes som ett förslag, framför egna önskemål om sådana finns. Ta gärna med dig något gott!

15.4 FÖRENINGSMÄSSA En mässa i stil med gulisakademin kommer att äga rum på Kåren med start kl. 19. Kom med och representera Prosa!

22.4 TEATERBESÖK Prosa går på studentteaterns pjäs "Människor i solen" kl. 19. Anmäl senast en vecka på förhand (15.4) till prosamailen om du vill komma med på en härlig teaterkväll. Eller varför inte anmäla dig just...NU!

Ha en fin påsk!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den nuvarande sekreteraren önskar prosa-människorna en glad påsk och håller tummarna för att ni får äta många kinder-ägg och slipper vakna upp bredvid okända människor på söndagsmorgonen.

/ en krapulantisk eivor som överväger att gräva ner sig under snön och ligga där och multna tills all snö har smält bort (:

Anonym sa...

glad påsk önskar en påskhäxa som dock inte fick dopp i grytan i år! :D /infotanten

Anonym sa...

Ska någon på teater? två anmälda so far...jag vet nog att fler vill med! :D meddela prosamailen

/info-josefin

Anonym sa...

Åbo poesidagar äger rum nu den 15-16 april. mer info:

http://www.turku.fi/poesi