fredag 8 april 2011

Sillaprilinfo!

April, april på alla sillar därute!

Vi tackar mars månad för vad den gjort för våren och låter april, april ta över dess arbete...

Prosa har en hel del evenemang att bjuda på denna månad, höjdpunkten torde vara den inte-så-officiella årsfesten... Här ska vi ta fram vad som komma skall:

4.4. Utvecklingskommittén samlas på insten kl. 15 för att dricka vin och prata om halarmärken.

8.4. Deadline för årsfestbetalningen.Alla som gjort det enda rätta och anmält sig till Prosas årsfest ska betala 25 euro till Prosas Nordeakonto senast denna fredag ovanstående datum.

14.4. Specialföreningsmässa på Kåren kl. 18-21.
Prosa deltar vid evenemanget med ett eget bord för att sälja märken o.dyl. Hela evenemanget går i samma stil som gulisakademin, kom gärna med och representera Prosa!

15.4. Prosas årsfest kl. 19 på restaurang Le Porc.
Någonting ni fina prosaiter helst inte skall eller bör missa! Förfest har utlovats hemma hos vår värdinna Anna och efterfest hemma hos Prosas melodramatiska kille, Adrian. Prosa kan utlova en mycket rolig och framförallt minnesvärd kväll!

18.4. Prosamöte kl. 15 i Södergran.
Alla prosaiter önskas välkomna till mötet!

30.4. Deadline för anmälan till Rysslandsresan Prosas resa till S:t Petersburg tillfaller den 20-23 oktober i år (2011). De som är intresserade av att följa med på resan ska anmäla sig till vår ordförande Ylva på mailadressen yvikstro@abo.fi senast detta datum. Under vårens lopp (dvs. april/maj månad) ska de som följer med också lämna in ifylld visumblankett, ett foto för visumblanketten samt kopia på passet. Har ni frågor angående resan kan ni mejla Ylva. Det här kommer att bli en hur kul upplevelse som helst!

Fastän det är april nu, inga lipsillsminer vill vi se... Kör hårt, snart är det påsk (God jul på er!), sedan kommer första maj (Gott nytt år!) och lite tenter och så är det sommar!

Ha det najs, om inte så ha det "najsare", om inte heller det så ha det gärna "najsast"!

:P

/InfoRobin

Inga kommentarer: