onsdag 29 oktober 2008

Gulis som överraskar

Tänkte nu ta och lämna mitt avtryck i denna blogg. Alexandra heter jag då, men ni kan kalla mig Äl. Är första årets litt.vet. studerande. Så var det med den presentationen.

Ibland undrar jag nog varför jag valde litteraturvetenskap. Men antar att de flesta har haft den tanken någongång i sitt huvud. Men tror nog att det kommer att gå bra och jag hoppas att jag kommer att stanna, om inte för de "härliga" kursboks listorna så för de underbara och härliga människorna jag fått äran att lära känna och träffa. Skall försöka göra mitt bästa gällande den saken.

Hade lust att skriva något, är ju ändå så tråkigt väder där ute. Regnar och kallt. Urk, vintern närmar sig. Hoppas bara att det kommer snö detta år.
Känns smått som om jag är på främmande mark eller gör något olagligt då jag skriver i den här bloggen, men vi får väl se vart det leder. Brukar annars skriva egen blogg på bloggen.fi. 10 poäng till den som hittar mig där och lämnar en kommentar! Antar ni utmaningen? ;)

Hoppas någon har något nöje av mitt inlägg, kanske jag skriver mer någon annan kväll. Det får vi väl vänta och se. Men ha det bäst allihop!


Licentia Poetica (måste fortsätta med det mer "sofistikerade")

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Ja Ja för olagligheter på bloggen! Välkommen in på främmande mark, det behövs mera aktivitet än mina patetiska försök att få igång vår o-internetiga förening. Fast å andra sidan så verkar det ha fungerat. Hela tanken med den här bloggen är just att det inte är någon som ska fungera som administratör utan att vem som helst som är medlem i Prosa ska logga in och skriva vadsomhelst när andan faller på.

Jessica sa...

Hej gulis, jag känner dig inte ännu men i januari är jag tillbaka i Prosas värld och då kan jag träffa dig IRL =)

Anonym sa...

Jag antar utmaningen! :P