onsdag 7 september 2011

Gulisträff hos Eivor

Moro. På onsdagen den 14 september kl 19.00 ordnar Prosa höstens första vinkväll , som samtidigt fungerar som en "välkommen med i Prosa" -träff för alla intresserade gulnäbbar. Det är tänkt att alla tar med sig nåt att äta eller dricka eller både och, knytkalas med andra ord. På den här bloggen får ni gärna meddela vad ni tar med er, så att det inte blir tårta på tårta på tårta på tårta...och så får man ta med sig andra drycker än vin, vinkväll-namnet till trots.

H: Anna som gillar öl, och som förmodligen kommer att ta med sig.. öl

8 kommentarer:

ylva sa...

öl är förvisso bra, men jag kommer antagligen att klamra mig fast vid litt.vet.bohem-klyschan och hämta rödvin. och kanske nåt ätbart om jag får inspiration.

Ina sa...

Jag tar med en morotskaka. Ingen prosakväll utan söta bakverk, ingen höst utan morotskaka.

Robin sa...

Är medveten om att det kan verka lite pretentiöst att komma hem till Eivor kånkandes på en dunkjävel, så jag tar istället anspråkslöst med mig en vitvinare.

eivor sa...

jag tänkte slänga ihop creame cheese-brownies och om de smakar okej så tänker jag bjuda på dem.
vi ses imorgon sötnötar!

Linda sa...

hej fellow-prosaiter, tänkte bidra med en flaska rödvin för det har man sällan för mycket av. eventuellt tar jag med mig nåt smått att knapra på (typ nötter). om nån har speciella önskemål gällande druva/ursprungsland, let me know!

sophia sa...

jag håller med Linda och kommer också ta med mig en flaska vin. antagligen vitt. :)

Pål de Zello sa...

gulis-allert!
Sara, Jessica och Karin checkar in. Försöker oss på muffins, får se vad det blir^^ Karin hämtar vin(druvor) o kanske kex... o kanske (svart)vin(bärssaft).

Eva sa...

Det verkar vara en hel del vin på väg redan, men eftersom jag hittade en bortglömd vitvinslåda då jag städade ur mitt köksskåp så blir det vin även för min del. Eventuellt går jag via butiken och hämtar något salt att knapra på också. Ses ikväll!