onsdag 23 november 2011

Prosas oktober 2011

Tjosantjabba!

(eller hade det räckt med bara ett litet "Hej"?)

Hej, Nej!

Nu tusan ska bloggen uppdateras lite för en gångs skull! Här ska ni se vad Prosa hittade på för skoj med stort "S" under OKTOBER månad 2011:

6.10. Författarkväll nr 1: "I skräckspegeln". Prosa sålde kaffe med tilltugg. Gäster var Yvonne Hoffman och Anna Höglund.

11.10. Författarkväll nr 2: "Ingen skugga utan ljus". Prosa var på plats och sålde kaffe och smörgås. Gäster: Li Näse, Diana Webster och Marianne Käcko.

17.10. Prosa höll medlemsmöte i nya studentrummet i ca en timme med start kl. 15.

20.10. Författarkväll nr 3: Temat var "Det förflutna färdas med oss". Christel Sundqvist och Johan Bargum gästade Gamla Rådhuset denna kväll och en ytterst betydelsefull del av Prosa som fortfarande befann sig i Åbo denna dag fanns på plats och skötte försäljningen.

Meanwhile: 20-23.10. Majoriteten av Prosas medlemmar befann sig på en minnesvärd Rysslandsresa till St. Petersburg, Prosas höjdpunkt under hela oktober månad! Så bra tyckte vi resan var att vår längtan tillbaka dit blev evig. Tack till alla som gjorde resan möjlig och till alla som deltog! Det här gjorde vi bra!

25.10. Författarkväll nr 4: "Att översätta en människa". Monika Fagerholm och Ulf Peter Hallberg gästade under höstens sista författarkväll och Prosa var som vanligt på plats och sålde bl.a. gott te och kaffe, goda smörgåsar och pepparkakor.

26.10. Prosa höll sitt officiella höstmöte på Koulu där vi gick igenom verksamhetsplanen och bytte kassör.

28.10. Prosa besökte Åbo Svenska Teater och såg pjäsen "Timmarna med Rita" med Jonna Nyman och Robert Enckell i huvudrollerna.

Ja-ah! Så långt har oktober 2011 förflutit för Prosas del. En magnifik och otroligt händelserik månad fylld av många nya erfarenheter och sevärdheter. Det har varit en arbetsam, men värdefull månad. Tack än en gång till alla som gjort månaden till vad den blivit! Härifrån fortsätter vi...

/InfoRobin

Inga kommentarer: