onsdag 1 februari 2012

Prosas november 2011

Prosas novembermånad 2011 var en spännande och rolig tid!

Om ni dock tycker att månaden vid en första anblick verkar händelsefattig ska ni tänka på att våra tankar troligen ännu vid denna tid var kvar i Petersburg (som vi besökte 20-23 oktober) och månaden innan hade varit proppfull med evenemang.

Fredag 4 november: Höstfest med Mexiko-tema, kl 19!
Här var vi alla på ett eller annat sätt utklädda för att anpassa oss till Mexiko-känslan. Vi drack all möjlig alkohol(!), men huvuddryckerna var tequila & mojitos och vi och våra lösmustascher åt rejält med tacos. Efter att maten var uppäten och medan drickandet ännu pågick började dansandet på underjordens dansgolv. Beroende på hur mycket man drack eller inte drack var det ändå en gemytlig och minnesvärd (eh?) kväll för Prosa!

Onsdag 16 november: Prosamöte kl 15 i "Kekkonens röda grotta"!
Detta var det första Prosamötet som tog plats i Arkens nya studentrum med det roliga namnet.

Torsdag 24 november: Ämneskaffe i Kekkonens röda grotta!
Ämnets studenter kokade kaffet denna gång. Detta var för övrigt läsårets allra första ämneskaffe.

Onsdag 30 november: Filmkväll hemma hos Satu med start kl 20!
Temat för filmkvällen var denna gång, konstigt nog med tanke på att vi är litteraturvetare(!) --> LITTERATUR! Tanken var att alla som ville fick skriva här inne på bloggen förslag på vilka filmer Prosa kunde tänkas titta på denna kväll och det kom massor med förslag. Det kunde röra sig om en filmatisering av ett litterärt verk eller filmer där böcker annars bara är ständigt närvarande. Efter en massa förslag, bl.a. Adaptation, Breakfast at Tiffany's, Fahrenheit 451, Madame Bovary, Mannen som slutade röka, Moulin Rouge, Rebecca, Twilight, Virgin Suicides... bestämde sig Prosa för att kolla på Dead Poets Society ("Carpe diem", flöjtar, sönderrivna böcker och en osynlig Lara Flynn Boyle! :P). Kvällen gick som vanligt i knytkalasstil!

Japp, detta var vad Prosa hade för sig i den varmaste novembermånaden på länge!

/InfoRobin

Inga kommentarer: