måndag 6 februari 2012

styssebytarfest

moi, i detta inlägg kan ni mänskor meddela vad ni tar med er till vin och ost -styssebytarfesten med herrtema (?). det är än så länge okänt vilken dag och plats festen sker, så håll koll på era infomejl. själv tar jag förmodligen med mig öl..

rebell-anna

15 kommentarer:

Hanso sa...

om jag orkar satsa, tänker jag hämta hemgjorda, herrformade saltkex!

Ina sa...

Jag är nog så spännande, revolutionerande och nyskapande att jag tar med något sött bakverk. Antingen macarons eller chokladkaka av något slag.

Jennifer sa...

Alltså, om ingen säger emot så skulle jag gärna hämta Taffels juustosnacks, för jag ÄLSKAR dom och BEHÖVER äta sånt med vin snart, snart, snart!

Lindis sa...

VIN VIN VIN! nåt billigt, antagligen rött. säg till om ni kommer på nån druva/land som ni vill smaka på eller som är er favorit. (för klarhetens skull: jag hämtar en flaska trots att jag skrev det tre gånger)

Robin da Hood sa...

Räknas brännVIN som vin? Om vi skriver så här --> "(Bränn)VIN", självklart med betoning på i:et där på slutet, duger det att tas med då???

Robin sa...

Nää, men "skämt" åsido, VIN ska man väl ha med sig till en vinkväll, smaken kanske spelar en viss roll, men knappast färgen. Vindrickare måste ju vara färgblinda. Vitt vin? Jag har aldrig sett ett vin med VIT färg. Mjölken är vit, vin är ljusgult i såna fall. Det röda vinet liknar mera mörkgredelint eller någonting, men ingalunda rött, ketchup är ju rött.

- Ljusgult eller mörkgredelint vin?

Jag kan ingenting om viner ännu tyvärr. Grattis, den som har råd att vara vinexpert. Jag drack för inte så längesen en röd Reimat-någonting på 13 euro och tyckte inte den smakade ett dugg annorlunda än en flaska rött som hade kostat hälften mindre hade smakat. Öl är bättre, man vet vad man dricker då, men vin vill vi väl ändå ha. Tyck helst gärna till om ni kommer på något...

Pål de Zello sa...

JP Chenet - cabernet syrah (rött) billigt. gött.
(vill ännu poängtera att det finns en färg som kallas för burgundy -rödvinsfärg, och hör till de den röda färggruppen. Rödvin ÄR således per definition RÖTT.(glad att stå till tjänst!) Att vittvin inte är vitt kan jag tyvärr inte argumentera mot... suck.)

ja tänker poppa enorma mängder popcorn (de är åtminstone vita) o vin såklart.

Pål de Zello sa...

...o nog bjjuder ja väl på någo annat också...
OBS! ta INTE med er grejer som skall mikras! Sådana nymodigheter som mikrovågsugnar finns ej i mitt palats.

Robin sa...

Ok, bra! Tack så mycket, "Pål"! Och Skål! (ok, det där var dåligt!) Jag ska lägga det där namnet på minnet, J(ean)P(ierre) "whatshisname", bara jag hittar rätt hylla i Alko. Det där med billigt är inte så noga - kosta-vad-det-högst-mellan-5-och-15-euro-vill. Säker på Burgundyfärgen? Ok, jag tror dig! Det blir nog säkert bra!

ylvavly sa...

kan försöka köpa vitt, men gillar själv rött bättre, så lovar inget. svårt. vin i alla fall! och kan försöka köpa vitt! ja!
kanske något ätbart också, man vet aldrig. kanske en grönsakspaj om jag känner mig flitig. man vet aldrig. är allmänt vag och mystisk av mig.

mollis mellby sa...

jag följer den vaga trenden och säger att rött vin blir det absolument och kanske nåt ätbart.

Hanso sa...

någon som ännu inte bestämt sig kan väl hämta ost? :)))

Hanso sa...

pomfritt! jag tror bestämt jag själv hämtar ost. så snål är jag. brie ost ska de bli.
(sorry för spammandet)

Kärin sa...

Du din snåljåp Hanna.

Jag hämtar förövrit också ost och vin. Ljusgult vin, to be specific. Men jag vet int när jag dyker upp, fast Pålle kan lugna sig me att jag för en gångs skull INTE dyker upp typ en halvtimme i förväg :P

Friidului sa...

Auraaaaaaaaaaa!!!!!11