tisdag 21 april 2009

Buss? Tåg? När?

Jag kollade just att tågresan från Åbo till Helsingfors kostar 16,80e per person (14,20e från Kuppis) och bussresan kostar i sin tur 13,80e. Så, buss är lite billigare, men tåg är definitivt bekvämare. Vad tycker ni? I och med att Prosa troligen betalar ena resan, så varför inte åka med tåg..? Och vilken tid har ni tänkt åka? Jag personligen skulle nog uppskatta sällskap på resan. :)

6 kommentarer:

Nina sa...

Tja du, inte någon större skillnad för mig förutom att tåg låter bra. Kanske kl.17? Eller 16? Om vi ska fixa någon gåva åt dem i H:fors kanske det är bra om det inte blir allt för tight... Någon annan som ska tåga sig dit?


/Nina

Eva sa...

Prosa-samåk med tåg låter trevligt, jag är med. :) Men jag tycker vi kunde åka redan på eftermiddagen, t.ex. kl 15, så att vi hinner göra något mer än bara gå på festen. Vi kunde fast gå och se Tennispalatsets Disney-utställning (http://www.taidemuseo.fi/svenska/tennispalatsi/program/disney.html), jag tycker den verkar riktigt intressant och de har gratis inträde på fredagar. Kul föresten att Prosa betalar en del. Har någon idéer på vad man kunde ge LÖ som gåva? Hur många av oss har föresten anmält sig och vem alla är påväg?

Nina sa...

Vi är väl ungefär sju stycken tror jag. Jag ska höra med den jag ska bo hos när hon är hemma för jag ska kanske dumpa lite grejor där innan festen. Jag har ingen brådska med att bestämma mig för vilket tåg det blir, måste se imorgon, men om någon bestämmer sig kan den ju höra av sig per sms om den vill så kan resten avgöra om de vill hänga på! Oberoende sku vi kanske kunna träffas någon viss tid i H:fors för presentköp? Träffas kl.18 någonstans?

Laura sa...

Träffas kl.18 låter bra, ganska många är säkert vid den tiden redan i Helsingfors. Tror jag..?

Nina sa...

Egentligen menade jag 19, vet inte vad en sådan Freudian slip betyder, men det spelar kanske inte någon större roll =).

Laura sa...

Jo, spelar ingen roll, kl. 19 passar lika bra för mig. :)