onsdag 15 april 2009

Prosa till Helsingfors!!

Lycksalighetens ö:s ordförande Sara svarade, att de tänker absolut ha fest 24.4. med start kl. 20, i Nya Studenthuset (Mannerheimvägen 5, utrymme Lingva). Det kommer att kosta 8e/person (snaps och ett glas vin/en öl samt vegemat). Så, de skulle vilja veta att hur många är på väg, hur många behöver sovplats och dryckes- och dietönskemål.

Lättast är det säkert med en anmälningslista på anslagstavlan. Excited?! :)

5 kommentarer:

Nina sa...

Super! I'm in! Anmälningslista låter finemang, maila gärna också så når det så många som möjligt. Kanske Prosa kunde understöda nån bit av kalaset, typ festavgift eller nån av tågvägarna? Hur är det med sovplatser? Fint att du fixar, Laura!

/Nina

Jessica sa...

Buhuu, jag vill träffa Helsingfors-littvetare, men av någon anledning tycks jag alltid befinna mig i Göteborg när sådana här festligheter går av stapeln...

Utan att längre ha nåt med styrelsen att göra tycker jag att Prosa kan stå för en del av kalaset, litt.vet.samarbete i kalasiga former bör understödas! :)

Eva sa...

Jee för Helsingfors-resan! Jag har redan länge väntat på en ordentlig orsak att åka dit. Det finns så mycket intressant jag vill se och besöka: Ateneums Kalevalaspecialjubileumsutställning, Tennispalatsets utställning om Disney-filmernas rötter i romanticismen och art nouveau och Marimekkos stora outlet-affär i Hertonäs. :D

Nina sa...

Jag lägger upp en anmälningslista på anslagstavlan idag så blir det inte någon fördröjning på det. Kan nån maila prosalistan?

/Nina

Laura sa...

Oj, jag vill se den där Disney-utställningen! Jag trodde att jag hade redan missat den..